info@werkenaanruimte.nl
06-81653376 (Henk) of 06-33758860 (Alice)

Leven met ongewilde kinderloosheid

WIJ LUISTEREN GRAAG NAAR JE VERHAAL

Hallo, wij zijn Henk en Alice van de Werken

Henk houdt ervan om dingen goed uit te zoeken, is betrouwbaar en kan goed luisteren. Hij is meestal rustig en houdt ook van een grap op zijn tijd.

Alice is open en eerlijk, ze kan haar creativiteit kwijt door te schilderen en te beeldhouwen. Ze is betrouwbaar en houdt van een uitdaging.

We zijn christen en hebben helaas geen kinderen gekregen. We geloven dat God ons door alles wat we daardoor hebben meegemaakt, geholpen heeft al gaat het verdriet nooit weg.

Door onze verschillen vullen wij elkaar goed aan in onze missie om te werken aan  ruimte voor mensen die te maken hebben met ongewilde kinderloosheid, met name in de ‘christelijke wereld’. Het is ons verlangen dat in kerken en gemeenten meer oog komt voor de vragen en het verdriet dat kinderloosheid met zich meebrengt.

Allebei houden we van reizen, lezen, wandelen en zwemmen. Daarnaast volgen we een taalcursus Ivriet. Alice is bedreven in beeldhouwen en schilderen, Henk vindt het leuk om met stamboomonderzoek bezig te zijn.

Vanuit wat wij zijn tegengekomen willen we graag delen met anderen die tegen vragen of onbegrip aanlopen, we luisteren graag naar je als je merkt dat anderen dat moeilijk vinden. Samen kunnen we een weg zoeken die je kunt gaan.

Belangrijke waarden voor ons zijn: eerlijkheid, openheid en eigenheid. Verder vinden we het belangrijk dat je je thuis bij ons voelt. Wees welkom zoals je bent en met je eigen verhaal.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat er ook binnen kerkelijke gemeenten nog veel verlegenheid is rondom kinderloosheid, wij kunnen daarom kerken en gemeenten informeren en adviseren over het omgaan met kinderloosheid op een manier die bij de gemeente past.

Bel ons

06-81653376 (Henk ) of 06-33758860 (Alice)

Wij bieden begeleiding aan

in verschillende situaties

Coaching

  • Deel je vragen
  • Gun jezelf ruimte
  • Ontdek nieuwe mogelijkheden
lees verder

Spreekbeurten

  • Informeren
  • Ruimte zoeken
  • Openheid creëren
lees verder

Activiteiten

  • Samen ontmoeten
  • Ervaringen delen
  • Elkaar bemoedigen
  • Herkenning vinden
lees verder

Voor wie

Stellen

Stellen

Voor stellen zonder kinderen heeft ongewilde kinderloosheid niet alleen veel impact op jezelf als persoon, maar zeker ook op je relatie. Samen Ons...

lees verder
Omgeving

Omgeving

Wat kan de omgeving voor mensen zonder kinderen betekenen? Ouders Als ouders kan het lastig zijn hoe je er mee omgaat als je zoon of dochter...

lees verder
Singles

Singles

Singles met een kinderwens kunnen met betrekking tot die kinderwens tegen dezelfde zaken aanlopen als een stel wat ongewenst kinderloos is. Geen...

lees verder