info@werkenaanruimte.nl
06-81653376 (Henk) of 06-33758860 (Alice)

Wij heten je welkom bij Werken aan ruimte.
Vanuit de ervaring met onze onvervulde kinderwens, weten we hoe belangrijk het is om niet alleen met je gevoelens/verdriet te blijven lopen.
Het is goed om je gevoel uit te spreken, daar kom je verder mee!

Maak een afspraak met ons voor een ‘uitspreek-uurtje’. Hierin krijg je de ruimte om met ons te delen wat je kwijt wilt. Je hart luchten kan zomaar een nieuw perspectief bieden. Voor € 39,00 (per persoon) of € 49,00 (per stel) kun je bij ons terecht. Onze sfeervolle ontvangstruimte staat dan een uur tot je beschikking, wij zorgen voor een lekker bakje koffie of thee.

Stel je prijs op (verdere) begeleiding, dan is een coachtraject op maat een mogelijkheid die we met je kunnen bespreken. Voor coaching kun je vrijblijvend een kennismakingsgesprek van maximaal 45 minuten afspreken. Tijdens dit gratis gesprek bekijken we de mogelijkheden en kunnen we verdere afspraken maken.

De gesprekken kunnen we doen in onze sfeervolle ontvangstruimte waar we graag zorgen voor een lekker bakje koffie of thee. Als dat beter uitkomt, is het ook mogelijk om, tegen vergoeding van de meerkosten, op een andere locatie af te spreken.

Onze tarieven zijn inclusief btw en exclusief eventuele reiskosten.

Spreekbeurten

Wij verzorgen een spreekbeurt of workshop in je kerkelijke gemeente of groep, afhankelijk van de grootte en de samenstelling van de groep, vanaf € 75,00 inclusief btw en exclusief reiskosten.

Reiskosten

Voor de vergoeding van onze reiskosten vragen wij een bedrag van € 0,45 per gereden kilometer.

Maatwerk

Heb je een specifieke situatie of vraag over het onderwerp ongewilde kinderloosheid, neem dan gerust contact met ons op en leg deze aan ons voor.

 Contact