info@werkenaanruimte.nl
06-81653376 (Henk) of 06-33758860 (Alice)
Coaching
Coaching

Een kinderwens én vruchtbaarheidsproblemen zorgen voor een situatie die grote vragen op kan roepen. Jullie hebben je ingesteld op een nieuwe fase in je leven en je kijkt uit naar het ontvangen van een kindje. Deze droom krijgt nu een zwart randje, er ontstaat onzekerheid. Zal het wel lukken?

Wat gaan jullie nu doen? Stappen jullie in de medische mallemolen, zo ja wat ga je doen en wat niet? Waar liggen ethische grenzen en waar liggen jullie eigen grenzen?

Welke alternatieven zijn er? Hoe zorg je ervoor dat je eigen leven en jullie relatie weer in balans komen nu je hele leven door elkaar geschud lijkt te zijn?

Dan is er ook nog de omgeving, hoe ga je met hen om? Met wie kun je je verdriet delen en met wie niet?

Hoe ga je om met vragen en reacties van je omgeving?

Wat doet ongewilde kinderloosheid met je leven en met je geloof?

Al deze vragen en andere vragen kunnen aan bod komen in coaching gesprekken.

Wij kunnen je daarin helpen je eigen situatie te verwoorden, te begrijpen en aan te pakken. Dat doen we niet door te zeggen hoe je iets moet doen, maar we willen jullie helpen je eigen weg te vinden in het doolhof waarin je voor je gevoel terecht gekomen bent.

Werkwijze

Je neemt contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Dit kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is gratis (excl. eventuele reiskosten).

Besluiten we om verder te gaan, dan volgt een intake, waarbij je coachvraag wordt geformuleerd en starten de coaching gesprekken.

Wij begeleiden je/jullie naar concrete veranderingen en resultaten. We werken met verschillende technieken en interventies die afgestemd zijn op wat bij jouw/jullie situatie past.

Huiswerkopdrachten en oefeningen kunnen deel uitmaken van het programma. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden voeren we (twee)wekelijks, maandelijks of per kwartaal gesprekken.

Vaak wordt het beoogde resultaat al in enkele gesprekken bereikt. Bij het maken van de afspraak kun je aangeven of met ons als stel de gesprekken wilt voeren of  liever met één van ons.

Uiteraard is het zowel mogelijk om als man of vrouw alleen als samen de gesprekken te doen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop

Contact